Comment from: brigit [Visitor] Email
brigitWat een mooi verslag! Volgend jaar hoop ik erbij te zijn, lijkt me enorm leuk, al die stadsdichters bij elkaar.
09/14/11 @ 20:55
Comment from: Geert Zomer [Visitor]
Geert ZomerPersoonlijk vond ik het een geslaagde dag. Het Agoratheater is een prettige locatie om de stadsdichtersdag te houden.
Zelf ben ik blij stadsdichter van Harderwijk te zijn, deze stad ademt historie. In Lelystad mis ik dat, het is allemaal nieuw en netjes. Desondanks heeft Lelystad wel een eigen sfeer met als groot pluspunt de vele natuur in en om de stad heen en natuurlijk het water.
De middag was erg leuk in de tuin van de familie Haan. Samen met de stadsdichter uit Amstelveen, Koos Hagen, de stadsdichter uit Woerden, Najiba Abdellaoui, de stadsdichter uit Ommen, Anton Dijk, de toehoorders en natuurlijk de familie Haan maakten wij er een fijne middag van. In de avond was het leuk om al de stadsdichters eens te zien en te horen!

een groet van Geert
stadsdichter Harderwijk.
website www.stadsdichterharderwijk.nl
09/28/11 @ 18:25
« Nieuwsbrief literaire activiteiten Haarlem september 2011Spaarne aan de muur »